Graffiti Kinderfeestje

Graffiti kinderfeestje Amsterdam!

Graffiti kinderfeestje Graffitifun Amsterdam en heel de Benelux!

Graffiti kinderfeestje vieren? Graffitifun is gespecialiseerd in graffiti workshops en graffiti kinderfeestjes. Wij bieden het uitgebreidste graffiti feestje in Europa en zijn met een grote voorsprong de nummer 1 marktleider op dit gebied!  

Vier je kinderfeestje bij ons in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of op onze andere locaties. Ook bieden wij unieke graffiti workshops voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en iedereen anders! Wij zijn gericht op unieke, uitgebreide en aantrekkelijke graffiti workshops, maar onze kracht zit hem echt in onze unieke en coole creatieve kinderpartijtjes! Wij werken door heel de Benelux!

Graffiti kinderfeestje Amsterdam is een unieke feestje op een unieke in indrukwekkend locatie. Graffitifun bestaat uit een ervaren team van de leukste graffiti artiesten en begeleiders. Door onze jarenlange ervaring en enthousiastheid weten wij elke deelnemer te vermaken met onze unieke graffiti workshops. Wij bieden een hoog kwaliteit workshop programma tegen aantrekkelijke prijzen. 

Neem al je vriendjes mee voor deze exclusieve kinderfeestjes Graffitifun bij ons. Door dit toffe feestje zal de jarige altijd de stoerste zijn! Graffiti workshops kinderen is echt ons ding, wij bieden hierdoor exclusieve en leuke workshops. De kids vinden dit helemaal geweldig! 

Verkozen tot beste graffiti workshop aanbieder in de Benelux!
Beste keus graffiti feestje!

Klik hier voor onze officiële website


Onze graffiti feestjes worden vaak gezien als tofste feestje ooit!

Je tofste kinderfeestje vier je bij ons in Amsterdam of één van de andere locaties door heel het land. Maak met je vriendjes samen met een echte graffiti leraar je eigen paneel. Onder begeleiding kun je namelijk de vetste graffiti kunstwerken maken. En wat je dacht van onze afsluiter? Een rondleiding bij meer dan 1000meter aan graffiti muren en een individuele Graffitifun graffiti certificaat!!

Onze Graffitifun graffiti artiesten is een enthousiast jong team van ervaren begeleiders. Bij elk feestje en workshop is het mogelijk om begeleidt te worden door meerdere privé artiesten. Veel begeleiding voor leuke prijzen. Ook lopen de ouders gratis mee!!

Hoe is Graffitifun uitgegroeit tot een groot team van meer dan 25 graffiti artiesten op diverse locaties?

Wij kenmerken ons door een uitgebreid enthousiast programma te bieden tegen leuke en scherpe prijzen voor onze klanten. Onze prijs/kwaliteit verhouding ligt namelijk erg hoog. Dit is onze grootste reden tot succes!
Ook proberen wij ons steeds te vernieuwen zodat ons aanbod van graffiti workshops uniek blijft op de markt. Graffiti kinderfeestjes is onze specialiteit, hierop zijn ook grotendeels onze artiesten en workshops op ingesteld. Zo bieden wij niet alleen een tof partijtje voor iedereen, maar houden wij ook de kids van de straat en leren ze respect te hebben. 
Waar onze klanten ook veel waarde aan hechten is betrouwbaarheid. De klanten mogen altijd achteraf betalen naar het werkelijke aantal deelnemers. Dit geeft een vertrouwd gevoel en weten zij zeker dat ze betalen als de dienst ook daadwerkelijk aangeboden wordt. 
Maar dat is nog niet alles! Ons team vangt elkaar op en ook hebben wij unieke locaties. Dus onder welke omstandigheden ook, de gereserveerde workshop gaan altijd door!

Like, deel en volg ons ook op social media en maak kans om een kinderpartijtje graffiti of graffiti muurschildering kinderkamer te winnen! Natuurlijk kun je ons ook volgen op onze zakelijke Linkedin. 
Op internet o.a. google, facebook etc. zijn veel reviews te lezen van tevreden klanten.

Wij als graffiti artiesten vinden dat je respect moet hebben voor andermans spullen. Daarom vertellen wij dit ook na elke workshop en wat de consequenties kunnen zijn. Een echte graffiti artiest heeft dus respect! 

Kijk dus niet verder en neem snel contact met ons op! 

Onze workshops zijn in overleg en worden op afspraak gemaakt. Op diverse data en tijden hebben wij ook leuke extra hoge kortingen.

Kinderfeestje Graffitifun in Amsterdam is uniek en de leukste locatie voor kinderen!!

Door onze leuke workshops leren wij de jongere generatie van de straat te houden. Een kunstenaar heeft respect voor andersmans eigendom en zal daarom ook niet zomaar hierop graffiti spuiten.
Onze workshops zijn ook erg geschikt voor een ckv of schoolactiviteit.  Nieuws Graffitifun

Feed

26-10-2017

Kinderfeestje graffiti nu met nachtthema en discolicht

Vier je nu feestje bij ons en wij gaan in het donker graffiti spuiten als een echte graffiti spuiter in de nacht op stap met discolicht!!   Meer


04-04-2017

Leukste kinderfeestje in Amsterdam (graffitifun feestje Graffitifun)

Met een jong en enthousiast team bieden wij de uitgebreidste en vetste graffiti kinderfeestjes!! Een unieke locatie met graffiti muren en meerdere artiesten!   Meer


07-02-2017

Graffiti leren

Hoe houden wij kinderen van de straat? Wij brengen unieke graffiti workshops over aan kinderen, hierdoor leren zij niet alleen de kunst van graffiti maar leren ook dat een echte artiest respect heeft voor...   Meer


14-01-2017

Tofste kinderfeestje Amsterdam!

Vier nu je kinderfeestje Amsterdam bij Graffitifun! Nu met gratis rondleiding bij duizenden meters aan graffiti muren en speciaal voor de jarige gaan we ook op een echte graffiti muur spuiten met alle...   Meer


06-01-2017

Graffitifun graffiti diploma/certificaat na elke workshop

Bij elk kinderfeestje krijgen de kids achteraf een eigen graffiti certificaat!   Meer


07-05-2016

Graffitifun BZT show!

Vandaag zijn wij te zien op NPO3 bij de BZT show. Voor het goede doel hebben wij 2 mooie graffiti panelen gemaakt. Kijken dus!   Meer


15-10-2015

Winactie!

Like en deel ons nu op facebook en win een gratis graffiti workshop voor jou en je vriendjes. Natuurlijk kun je ons ook liken/delen/volgen op andere social media. Elke maand een blije winnaar!   Meer
Openingstijden

Openingstijden

ma-do  maandag-donderdag:   07:00-23:00
vr  vrijdag:   07:00-00:00
za  zaterdag:   07:00-01:00
zo  zondag:   07:00-23:00Mijn Twitter-tijdlijn

Graffitifun
Graffitifun @MICHS1989 Eerder stonden wij al een aantal dagen op 1 van de grootste interieur- tuinbeurzen in Keulen, Duitsland met een dig… t.co/4TuTt9dlt6 Reageer Retweet Favoriet 29 Dec